Bijna..............

Nog twee weken. Nee, minder.....................

Donderdag 3 juni om 05:06uur is het startschot voor AlpduZes 2010. Op deze dag ben ik bezig om waar te maken wat ik mijn sponsors en donateurs heb beloofd. Op één dag 6 keer Alp d'huez op fietsen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Op de dag zelf is het behoorlijk afzien. Zeker editie 2010.
Door de groei van het evenement hebben ze finish een kilometer hoger en dus verder gelegd en begint de startlijn een kilometer eerder. Met andere woorden; elke klim is nu bijna 2 kilometer langer en dat 6 keer. Dat is 12km, bijna net zolang als de klim naar de top van Alpe d'Huez.
Alles bij elkaar dus één extra beklimming ten opzichte van 2008 en 2009.
In 2010 ga ik dus eigenlijk 7 keer omhoog!!!!
Per beklimming ga ik nu uit van 5 kwartier tot 1,5 uur omhoog fietsen. Het afdalen zal per keer een klein half uurtje duren. Alles bij elkaar hoop ik na 12uur fietsen klaar te zijn met deze uitdaging. Binnen 12uur "uit en thuis". Dat zou mooi zijn.

Het zou toch moeten lukken. De conditie is goed. Afgelopen maand zijn er duizenden kilometers, door weer en wind, gemaakt.
Het materiaal is top. Mede dankzij de medewerking van diverse specialisten als; Rossum Sport voor een speciale ontworpen www.jeroenvoorkwf.nl frame, Kuipertrading voor het beschikbaar stellen van van super carbonwielen en Rob's Bikecenter voor het vaststellen van de perfecte houding op deze fiets. Niets is aan het toeval overgelaten.

Het hoofddoel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.
www.jeroenvoorkwf.nl heeft op dit moment ongeveer €3.500,- bij één gebracht en er zijn nog toezeggingen van ongeveer €500,- .Toch een mooie €4.000,- voor het goede doel.
Het streven voor 2010 is €6.666,-. en wie weet gaat dat ook nog lukken. Het kan heel simpel; als alle ontvangers van deze mail €6.66 (extra) doneren dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat de €6.666,66 wordt gehaald. Niet slecht voor 6 beklimmingen of zijn het er virtueel 7?

Wil je www.jeroenvoorkwf.nl helpen en zo KWF Kankerbestrijding steunen ga dan naar www.jeroenvoorkwf.nl en volg de knop "Steun Mij".

Vragen.................... stel ze gerust

Op 3 juni is via diverse media oa radio2 en www.opgevenisgeenoptie.nl is het hele evenement live te volgen.

Tot na 3 juni 2010

Groet Jeroen